مشاوره حقوقی رایگان - فروش ملک توسط موکل در وکالت بلاعزل

سلام.
مادر من زمینی خریده توسط کارگزار خود خرید بعد ایشون زمین رو به نام خودش کرده است و به مادرم وکالت بلاعزل داده و بعد زمین رفته اصلاحی و 120 متر اصلاح شده و سند جدید صادر شده است. برای سند جدید هم به مادرم وکالت بلاعزل داده است. بعد از 2 سال وکالت اولی رو از مادرم خواسته اقرار کند که وکیل نیست و باطل کرده است و زمین رو بدون اجازه فروخته است. آیا با وکالت دوم میشود کاری کرد؟

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
باید متن و حدود اختیارات وکالتنامه ها مورد مطالعه قرار بگیرد‌.