مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

سلام من به شخصی وکالت بلاعزل داده ام که سه دانگ از آپارتمان را می تواند به نام خود بزند یا بفروشد آیا من تا قبل از اقدام او میتوانم کل آپارتمان را بفروشم و مبلغ را برای خود بردارم و به موجب آن وکالت مورد تعقیب قرار نمیگیرم ؟ ممنون

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام بستگی به مفاد وکالتنامه و تفسیری که می توان از وکالتنامه داشت بر می گردد.