مشاوره حقوقی رایگان - رد مال در کلاهبرداری

سلام. در سال 95 به جرم مشارکت در کلاهبرداری احشام به سیزده فقره ده سال و مبلغ 250 میلیون در حق شکات و مبلغ 250 میلیون جزای نقدی در حق دولت محکوم شدم. در برج دوازده 97 دستگیر شدم و رد مال به نرخ روز محاسبه میکنند و الان رد مال 900 میلیون شده است. با توجه به این که دو نفر هستیم رد مال برای هر کدام جداگانه محاسبه میشود و چندین مرحله درخواست کردیم و رد مال نصف و به صورت مساوی در دادنامه اصلاح نمی‌گردد. لطفا راهنمایی کنید آیا ردمال در کلاهبرداری به نرخ روز محاسبه میگردد و دیگر این که وقتی مشارکت هست نباید هر کدام به صورت مساوی پرداخت کنیم و نکته دیگر این که بنده صاحب چک هم نیستم. با تشکر.

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
اگر کلاهبرداری در مورد احشام بوده است،دادگاه رای به رد متل عین مال پ درصورت فقدان عین ، به قیمت روز آن رای میدهد ،اما درصورتیکه وجه نقد باشد دادگاه رای به استرداد مال صادر میکند و خسارت تاخیر آن با تقدیم دادخواست حقوقی از طرف ذینفع قابل مطالبه است .
درصورتیکه متهمین پرونده متعدد باشند ،دادگاه باید نحوه رد مال هریک از شکات را تعیین کند .
موفق باشید