مشاوره حقوقی رایگان - در رابطه با وصیت مادر محجور

سلام سابقه آلزایمری در خانواده مادرم ارثیست برادرم در سال 92به همراه مادر وصیتنامه ای تنظیم کردن مبنی بر اینکه یکسوم اموال منقول و غیر منقول بنام وی شده مجددا جز وراث قرارگیرن مادر سواد نداره اقدامات قانونی در اداره سرپرستی انجام شده به اتفاق قیم که تمامی اموال وی توقیف شده متوجه این وصیت شدیم حال در صدد ابطال وصیتنامه هستیم لطفا راهنمایی فرمایید یا در صورت نیاز اقدام به تنظیم لوایح انجام شود. حکم محجوریت را اداره سرپرستی سال 93 اعلام کرده. خود قیم هم می خواهند که این وصیت باطل شود. متشکرم

پاسخ ها :

پرهام پیران

جناب آقای پرهام پیران:

سلام
امكان ابطال وصيتنامه وجود دارد. به وكيل دادگستري مراجعه فرماييد.

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

می تونید برای ابطال وصیت نامه اقدام نمایید، البته امکان اثبات و گرفتن نتیجه با توجه به شرایطی که گفتید دشوار است، پیشنهاد می شود به وکیل در حوزه محل سکونت خودتون مراجعه نمایید