مشاوره حقوقی رایگان - مشکل با همسایه

من 1 ماه هست یه خونه اجاره کردم تو آپارتمان 8 واحدی شهرستان
1 هفته بعد اجاره مدیر ساختمون صدام کرد گفت اینجا یه قوانینی داره و ما نمیزاریم نکرد اینجا زندگی کنه نمی‌دونم چرا به شما اجاره دادن و این حرفا به ما گفتن خط قرمز ما دختر هستش که شما حق نداری با دختر بیای داخل این خونه !
گفت یبار یه ساختمون بودم 1 واحد مجردی بود دختر میومد بعضی وقتا با همسایه ها رفتیم اسبابشو ریختیم بیرون از پنجره!!!!
من کاسب بازار هستم صبح میرم سر کار شب میام شاید حالا گاهی اوقات یه مهمونی برام بیاد از تهران یا حالا دوست دخترم بخاد بیاد پیشم گاهی وقتا ایشون تو محوطه دوربین نصب کرده رفت و آمد رو کنترل می‌کنه ! 10 روز پیش منو صدا کرد گفت به من خبر دادن شما با یکی از زنای همسایه در ارتباطی! میبریش بیرون و سر کوچه پیاده میکنید جدا جدا میرید خونه هاتون ! هرچی گفتم کی همچین حرفی زده نگفت گفت شایدم شبیه شما بوده گفتم یعنی چی حق نداری تهمت بزنید و این حرفا خلاصه تموم شد
میخام ببینم این حقی داره به رفت و آمد من گیر بده؟ اینکه بخاد دوربین و رفت و آمد و کنترل کنه جرم نیست کارش!؟؟

پاسخ ها :

پریسا عطاریان

سرکار خانم پریسا عطاریان:

نصب دوربین در محل مشاع خلاف نیست ولی ایجاد مزاحمت یا تهمت جرم و قابل پیگیری است