مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از رای دادگاه تجدید نظر

باسلام بنده بعد از 2سال وقت در دادگاه کیفری قاضی طرفم رو به سه سال زندان محکوم کرد ولی دادگاه تجدید نظر حق بنده رو با گرفتن 90میلیون تومان به نفع دولت پایمال کرده و سه سال زندان تمام شده. حالا بنده چکار باید بکنم چیه کجا شکایت کنم ؟

پاسخ ها :

سعيد  كافي اناركي

جناب آقای سعيد كافي اناركي :

اطلاعاتی که دادید بسیار مبهم و ناقصه. در عین حال به نظر میاد که می تونید با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه خسارت ناشی جرم کنید مطابق ماده یک قانون مسولیت مدنی