مشاوره حقوقی رایگان - رای اشتباه قاضی در دادگاه تجدید نظر

با سلام. بنده یک باب مغازه در یک گاراژ را در سال 57 به صورت سرقفلی خریده ام که قرار بوده ظرف یک سال اقدام به تنظیم سند رسمی در دفترخانه توسط فروشنده انجام شود که بعد از 40 سال ما به دادگاه شکایت کردیم و دادگاه هم حکم بر تنظیم سند رسمی در دفترخانه را به نفع ما صادر کرد و بعد از اعتراض طرف مقابل به دادگاه تجدید نظر قاضی رای دادگاه ما را باطل کرد و نوشت که مالک این گاراژ شخص دیگری است و ما باید از او شکایت کنیم. در صورتی که اشتباه است و مالک همان آقایان هستند و حتی سند تک برگی دارند. حالا من چگونه به رای دادگاه تجدید نظر شکایت بکنم؟

پاسخ ها :

رای اشتباه قاضی در دادگاه تجدید نظر شکایت از رای دادگاه تجدید نظر تنظیم سند رسمی ملک ملک