مشاوره حقوقی رایگان - ادعای حق کسب و پیشه

درود بر شما.
بنده مغازه ای داشتم که حدود 60 سال پدرم و پس از آن خودم روی آن کار میکردیم و سال 73 تا به امروز آن را به یکی از شاگردان سابق مغازه اجاره داده ایم و در آن سال مبلغ 100.000 تومان به عنوان رهن و مبلغی را هر سال به عنوان اجاره دریافت کرده ایم.
مغازه در تمامی این سال ها کاربری مغازه تنها همان شغل پدری من بوده و هست. از طرفی نام برند مغازه نیز همان قبلی بوده و مستاجر ما از همان نام و برند و شهرت قبلی ما بهره میبرده و حتی پروانه کسب هم به نام بنده بوده. الان که میخواهیم مغازه را برای فرزندم پس بگیریم، مستاجر ادعای دریافت مبالغی را دارد و ادعای حق پیشه و کسب و کار میکند. اجاره نامه نیز همانی هست که در همان سال ها نوشته شده و دیگر تمدید نشده و تماما همه چیز شفاهی و توافقی بوده است.
آیا ادعای او وارد است؟ این مبلغ به چه میزان هست؟ مبلغ رهن نیز به مبلغ روز محاسبه میشود یا همان که بوده؟ در صورت عدم تمکین مستاجر دعاوی را به مراجع قانونی ارجاع دهیم؟

ممنون از پاسخگوییتون

پاسخ ها :

حسینعلی پیرعلی

حسینعلی پیرعلی :

سلام بله ادعای او وارد است اگر اجاره نامه کتبی با او داشته باشید و مبلغ را کارشناس تعیین میکند .