مشاوره حقوقی رایگان - تخلیه مغازه

با سلام و درود.
اینجانب مغازه ای را از 6 سال پیش اجاره داده ام اما 2 سال است که آن را تمدید نکرده ام. آیا الان به استناد همان اجاره نامه میتوانم تقاضای تخلیه کنم؟
ضمنا مستاجر از تخلیه امتناع میکند و طلب حق کسب از من را دارد. در صورتی که در اجاره نامه ذکر شده هیچ گونه پولی از بابت سرقفلی و .‌.‌. رد و بدل نشده است.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

حق کسب وپیشه ندارد، میتونی دادخواست تخلیه بدید، اگر تهران هستید برا وکالت در خدمتم.