مشاوره حقوقی رایگان - ادعای مالکیت ملک خریداری شده

با سلام.
بنده خانه ای خریداری کرده ام که در مبایعه نامه اولیه پیمانکاران 2 نفر بوده اند و من از فرد دیگر که از پیمانکاران خریده بود، گرفته ام. حالا مشخص شده که فردی که بنده از او خریده ام با یک نفر از پیمانکاران شرکا معامله کرده و دومی به دلیل نداشتن پول نتوانسته شراکت رو ادامه بدهد اما بعد از یک سال شکایت کرده و ادعای سهم دارد. با توجه به عدم سند ملک پس از 3 سال و در دست داشتن قولنامه آیا بنده تخلفی کرده ام؟ لازم به توضیح است که بنده مبایعه نامه اولیه را ندیده ام و از قرارداد اولیه بی اطلاع بوده ام.
در صورتی که پیمانکار اول با دومی لغو شراکت نکرده باشد، رای قاضی دادگاه چه خواهد بود؟

پاسخ ها :

تينا اتحادي

تينا اتحادي :

استان :

سلام و عرض ادب
در صورتیکه پیمانکار اول با دومی لغو شراکت نکرده باشد و هر دو پیمانکار مالک اولیه تلقی شوند معامله نسبت به سهم پیمانکار دوم فضولی و غیر نافذ است ودر صورت اجازه پیمانکار دوم نافذ و صحیح می شود.در غیر این صورت باطل است و شما نسبت به سهم پیمانکار دوم حقی ندارید.