مشاوره حقوقی رایگان - معامله ملک ربوی

با سلام

بنده در سال 97 بدلیل نیاز مالی فوری و عدم امکان فروش سریع ملک خود مجبور به دریافت وام به مبلغ نصف ارزش ملک خود و انتقال سند قطعی به شخص وام دهنده شدم بعد از چند ماه شخص وام دهنده درخواست پول خود را کرد که بنده در پرداخت آن ناتوان بودم بنابراین پیشنهاد داد ملک من را به شخص دیگری بصورت سند قطعی انتقال دهد و پول خود را دریافت کند که انجام شد حالا بعد از گذشت چند سال شخص وام دهنده دوم کل ملک من را بعنوان طلب درخواست میکند حالا از کرده خودم خیلی پشیمان هستم و تنها سرپناه خانواده خودم را دارم از دست میدم . در این مدت من هیچ سودی پرداخت نکردم و تنها مدرکی که دارم مکالمه های تلفنی ضبط شده با این اشخاص است ، آیا میتونم به عنوان ربا شکایت کنم ؟ و از وام دهنده اول یا دوم بایستی شکایت کنم ؟ در صورت اثبات ربا برای وام دهنده اول آیا سندی که در دست وام دهنده دوم هست باطل میشود ؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
تا زمانی که اصل پول آن شخص را پرداخت نکرده باشید ، شکایت ربا از شما پذیرفته نمیشود.
موفق باشید