مشاوره حقوقی رایگان - برگه عدم سوء پیشینه

با عرض سلام و خسته نباشید من برای کار کردن در ... برگه عدم سوء پیشینه گرفتم رفتم اداره سجلد کیفری چون من سال 93 به مدت 3 روز زندان رفتم 5 سال حبس تعلیقی تو حکمم داشتم در حال حاضر برگه عدم سوء پیشینه نوشته شده محکومیت کیفری موثری ندارد ولی دفتر ... قبول نکرد گفت این موثری نباید باشه باید چه کار کنم واقعا احتیاج به این کار دارم لطفا من راهنمائی کنید ممنون میشم.

پاسخ ها :

پرویزرشیدی

جناب آقای پرویزرشیدی :

این موضوع پرونده و سه روز زندان سو سابقه موثر محسوب نمیشه ،،،،،برگه عدم سوپیشینه درست صادرشده،،،چون در قانون مجازات اسلامی دقیقا ذکرشده چه مواردی سوسابقه محسوب میشه،،،،پس اداره مربوطه اشتباه میکند