مشاوره حقوقی رایگان - سند املاک روستايی

سلام. ممنون از سايت خوبتان. دو پرسش داشتم. ممنون مي‌شوم راهنمايي كنيد.

1- آيا امكان صدور سند براي املاك داخل بافت روستا كه فاقد سابقه ثبتي هستند وجود دارد؟ ظاهرا بنياد مسكن بدون سابقه ثبت، سند صادر مي‌كند.

2- يك ملك روستايي داراي سند از دهه 30 شمسي مي‌باشد و حدود ملك در طي سال‌ها تغيير كرده است. با همسايگان در اين خصوص اختلاف وجود دارد و از نظر كارشاس ثبت نيز حدود سند داراي ابهام است. راه‌حل چيست؟

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
بله درصورت احراز تصرفات مالکانه ، تقدیم درخواست ثبت سند تنظیم اظهارنامه ثبتی ، و انتشار آگهی های تحدید حدود و نوبتی امکان دریافت سند ثبتی برای املاک روستایی وجود دارد .
اگر صرفا اختلاف در حدود ثبتی ملک باشد و تعارضات ثبتی وجود نداشته باشد ،حل اختلاف در هیات نظارت ثبت استان محل سکونتتان به عمل می آید.
موفق باشید