مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از شرکت خصوصی بابت اخراج و ندادن حق الزحمه

سلام بنده از اردیبهشت 98در یک شرکت خصوصی که کارش بسیار خطرناک و حساس بود که زباله های عفونی رو با اسید امحا میکردیم استخدام شدم و تا بهمن 99 فعالیت داشتم که دقیقا چهاردهم بهمن به من اعلام کردن شما اخراجی و تا قبل از عید واسه تسویه حساب به شرکت بیاین که بنده رو دوبار به شرکت کشوندنو سندهایی که طلب داشتمو تحویلشون دادم و با وعده ی اینکه دوباره میای سرکار موندن قراردادم تموم شد و تا الان و با وعده وعیدهای الکی هیچ تسویه ای انجام نشد و بنده از یه طرف بیکار شدم از یه طرف بی پول بخصوص تو عید و میگن تسویه زمان میبره و از این حرفا و از یه طرف تو این مدت کار ریه های من بر اثر مواد اسیدی که استفاده میشد خراب شدن. الان میشه راهنمایی کنید که چطور باید حقمو بگیرم به نرخ روز الان؟؟
ایا امحا کردن زباله عفونی جز مشاغل سختی زیان اوره؟
برای بیمه بیکاری چه اقداماتی باید انجام بدم؟؟
اسیب جسمی که بهم وارد شده و هرسال من دارمش با خودم چطور جبران میشه؟؟
ایا فقط بدهی ماهایی که جز قرارداد محسوب میشه پرداخت میشه؟؟
نتیجه این ماهای بعد عید که تسویمو ندادنو بیکار موندم چی میشه؟؟
مزایای سختی زیان اور بودن کار چیه؟؟
چقد طول میکشه که تسویم پرداخت میشه؟؟؟

پاسخ ها :

عبدالمحمد  اسدي

عبدالمحمد اسدي :

شما در دفاتر پیشخوان دولت به اداره کار همان محل که کار کردید شکایت نمایید