مشاوره حقوقی رایگان - اخراج بدون اطلاع قبلی و بدون دلیل

سلام ، من 6 سال تو آژانس هواپیمایی کار کردم . فروردین 98 یک شبه بدون دلیل گفتن از فردا نیا
آیا من میتونم بابت این موضوع شکایتی داشته باشم ، چون من یکماه بیکار بودم تا بتونم دوباره مشغول به کار بشم

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام
اگر مدت قراردادی تعیین نشده بوده بله می توانید اعاده بکار بشوید

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله می توانید ازکارفرما دراداره کارشکایت کنید چنانچه اخراج بدون عذرموجه باشد حکم بازگشت به کار

پرسشگر :

من نمیخوام برگردم ، فقط به خاطر یک ماهی که بیکار موندم خسارت میخوام ، آیا قانونی هست که من بتونم خسارت بگیرم؟؟

محمود  سالاركريمي

محمود سالاركريمي :

استان :

سلام دوست گرانقدر.شما میتوانید به اداره کار مراجعه و شکایت کنید

شهريار  پورحكيمي

جناب آقای شهريار پورحكيمي :

بله . بامراجعه به اداره کار ،مطالبه حقوق قانونی خود ازجمله بازگشت به کار و ... را بخواهید