مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

با سلام
در صلح عمری باید چه بندی قید بشه که اگر متصالح زودتر فوت شد، این قرارداد فسخ شود و مصالح بتواند دارایی (ملک و ماشین) را برای خود نگه دارد؟ و بین وراث متصالح تقسیم نشود؟ (هنوز قرارداد صلح عمری تنظیم نشده)
من و همسرم که فرزند نداریم می خوایم یک سند تنظیم بشه که در صورت فوت هر کدام اموال فقط به طرف مقابل برسه، نه به بقیه وراث که شامل پدر و مادر طرفین میشه.

پاسخ ها :

علی غزاله

جناب آقای علی غزاله :

سلام
این موضوع نیاز به بررسی و مشاوره تلفنی داره...

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
اماک نپیش بینی خیار شرط وجود دارد تا این موضوع پوشش داده شود

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید