مشاوره حقوقی رایگان - فوت متصالح زودتر از مصالح

با عرض سلام
اگر پدرم اموال خود را به مادرم صلح عمری کند و برای خود حق فسخ به مدت 20 سال یا مادام العمر حیات خود در نظر بگیرد.
در صورتی که مادرم(متصالح) زودتر از پدرم (مصالح )فوت نماید، پدرم میتواند قرارداد را فسخ کند یا موارد صلح شده به ورثه متصالح میرسد؟

چه متنی باید قید شود تا مورد صلح شده بعد از فوت متصالح زودتر از مصالح، به ورثه متصالح نرسد و به مصالح برگردد؟

پاسخ ها :

مريم  مرادي

سرکار خانم مريم مرادي :

سلام صلح عمری با حق فسخ مطرح شود شرط فسخ نیز فوت متصالح اعلام گردد