باسلام
زوجه تقاضای نفقه کرده ماهیانه مبلغی تعلق گرفته همچنین مهریه را نیز اجرا گذاشته و رای اعسار صادر و تقسیط مهریه صادر شده از ان 2سال میگذرد ولی چون غیابی صادر شده هنوز به اجرای احکام نرفته از نفقه 4سال و از حکم مهریه 2سال گذشته و حالا زوج تقاضای طلاق داده و دادنامه صادر شده
میخواستم بدانم رای صادره چگونه قطعی میشود و ایا زوج باید حتما قسط اول مهریه و نفقه صادره را حتما بپردازد تا صیغه طلاق جاری شود یانه؟ نفقه تا چه مدتی تعلق میگیرد چگونگی مرحله جاری شدن صیغه و صادرشدن سند طلاق را بگویید
باتشکر از سایت بسیار موفق و کارامد دادراه و شما وکلای مجرب
توفیق من الله
ح.ش.1396
غیابی بودن رای مهریه و نفقه مانع از اجرای آن نمی شود.
حکم طلاق بعد از مراحل واخواهی و تجدیدنظرخواهی قطعی شده و وارد مرحله اجرای احکام می شود.
پس از صدور گواهي عدم امکان سازش از سوي دادگاه اگر ظرف 3 ماه از تاريخ ابلاغ ( نه صدور گواهي ) به دفتر ثبت طلاق ارائه و تسليم نشود از اعتبار ساقط مي گردد و در صورت ارائه در مهلت مذکور، سر دفتر مکلف است به طرفين اعلام نمايد تا براي اجراي صيغه طلاق و ثبت آن حضور پيدا کند.زوج نمي تواند با توسل به اقامه دعوي اعسار يا تقاضاي تقسيط مهريه خود را از انجام تکليف قانوني يعني تسليم گواهي عدم امکان سازش ظرف مدت 3 ماه از تاريخ ابلاغ بي نياز کند و از طرفي اگر زوجه گواهي را در مهلت قانوني به دفتر ثبت طلاق تسليم کرده باشد با تقديم دادخواست اعسار يا درخواست تقسيط پرداخت مهريه، به اعتبار گواهي عدم امکان سازش خدشه اي وارد نميآيد; زيرا در مهلت قانوني به دفتر ثبت، طلاق تسليم شده است. اگر دادگاه حکم طلاق صادر کرده باشد و اين حکم قطعي شود به دستور دادگاه در دفاتر طلاق به ثبت مي رسد و عدول يا عدم عدول زن و شوهر از توافق تاثيري ندارد ولي اگر دادگاه گواهي عدم امکان سازش صادر کرده باشد و نه حکم طلاق، بايد گفت چنانچه متقاضي صدور گواهي عدم امکان سازش زوج باشد و به درخواست او گواهي مزبور از دادگاه صادر شود، اين گواهي صرفا اجازه طلاق است نه حکم طلاق; لذا نمي توان زوج را به طلاق مجبور کرد و زوجه نمي تواند از دادگاه الزام او را به اجراي صيغه طلاق درخواست کند، زيرا حق استفاده از اين گواهي با زوج مي باشد.
اگر متقاضي صدور گواهي عدم امکان سازش زن باشد و علت اين درخواست تحقق شرط وکالت مندرج در سند ازدواج باشد، زن مي تواند با استفاده از آن وکالتي که از شوهرش هنگام عقد ازدواج گرفته خود را مطلقه نمايد و نيازي به حضور زوج يا نماينده دادگاه نيست.
اگر درخواست صدور گواهي از سوي طرفين و به اصطلاح طلاق توافقي باشد و پس از صدور گواهي شوهر از توافق خود عدول نمايد و نخواهد، همسرش را طلاق دهد نمي توان او را مجبور به اجراي صيغه طلاق کرد.
14:35:50 1396/6/6
عدول یا عدم عدول چیست متوجه نشدم بیشتر توضیح میشه بدید؟
آیاحکم عدم امکان سازش باطلاق چفرقی
مگردارند؟لطفامیشه بیشتروساده توضیح بدین؟باتشکروسپاس بی نعایت ازتوجه شما
02:14:52 1396/6/9
در پاسخ به سوالات شما باید گفت بعد از سپری شدن مدت تجدیدنظر و عدم اعتراض زوجه به رای یا اعتراض روجه به رای و صدور حکم تجدیدنظر رای قطعی می شود. چنانچه عدم تمکین همسر خود را نگرفته باشید تا زمانی که همسر شما هستند مستحق دریافت نفقه می باشند. بعد از صدور حکم طلاق و قطعیت آن و تقاضای اجرای حکم حضرتعالی در دفترخانه معرفی شده از سوی دادگاه حاضر و صیغه طلاق توسط سردفتر جاری و طلاقنامه صادر میگردد.
17:01:48 1396/6/12
حکم عدم امکان سازش تا 3 ماه اعتبار داشته و صورت عدم اجرا باید دوباره از طریق دادگاه اقدام بفرمایید
17:04:05 1396/6/12
نفقه مهریه اعسار از پرداخت مهریه تقسیط مهریه طلاق
دادراه یک درگاه و پلتفرم ارتباطی است و به عنوان یک واسطه مردم را به وکلا، حقوقدانان و کارشناسان وصل میکند. دادراه خود به مردم خدماتی به جز برقراری ارتباط بین آنها با وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران ارائه نمیدهد. همچنین دادراه امکان ثبت پرسشهای مردم، ثبت درخواست آنها برای استفاده از خدمات وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران و ثبت درخواست گرفتن وکیل یا مشاور را فراهم میآورد و این سوالات و درخواستها را در معرض دید وکلا، حقوقدانان، کارشناسان و مشاوران قرار میدهد تا به صلاحدید خود به این درخواستها و سوالات پاسخ دهند.
تهران، خیابان ولیعصر، بالاتر از پارک ساعی، کوچه 34، پلاک 4
تلفن پشتیبانی: 02188106553
تلفن: 02188886412
ایمیل: dadrah.ir@gmail.com
ایمیل شکایات: dadrah.ir@gmail.com
ارسال پیام
© تمام حقوق این وبسایت برای مالک آن محفوظ می باشد. حق چاپ و نشر مطالب این وبسایت به صورت الکترونیکی یا غیر الکترونیکی محفوظ می باشد.
خطایی رخ داده است. لطفا دوباره امتحان کنید
کاربر گرامی؛ در حال حاضر ارسال کد از طریق پیامک با اختلال سراسری مواجه است. در صورتی که هم اکنون پیامک به دست شما نرسید، لطفا در زمانی دیگر مجددا تلاش نمایید.
برای آگاهی از حقوق خود، صفحه اینستاگرام دادراه به آدرس زیر را دنبال کنید.