مشاوره حقوقی رایگان - نقل و انتقال سند ملک متوفی به فرزند

با سلام و عرض ادب
من حدود 6 سال پیش یک واحد اپارتمانی خریدم و سند را از نام فروشنده بنام خودم انتقال دادم ولی برای پرداخت بخشی از بدهی هایم که از برادرانم قرض گرفته بودم، مجبور به گرفتن وام شدم.
برای گرفتن وام کم بهره بنیاد شهید و جانباران از سهمیه مادرم که مادر شهید بود اقدام کردم.
بانک برای دادن وام فوق گفت باید سند ملک بنام مادر منتقل بشه و من در دفترخانه اسناد رسمی ، سند خانه ام را بدون هیچ موضوع دیگه ای بطور کامل بنام ایشان زدم.
وام دریافت شد و در حال حاضر دارم اقساط انرا پرداخت میکنم.
ولی مادر حدود یکسال پیش از دنیا رفتند و الان منزل من شده ارث ، هرچند هیچ کدام از برادرها و خواهرهام هیچ گونه ادعایی نسبت به خانه من ندارند
با توجه به اینکه مادرم هیچ ارث و میراث دیگه ای نداشتن ، اخیرا گواهی انحصار وراثت را داریم انجام میدیم و در مرحله تعیین وقت شورای حل اختلاف هستیم،
از شما تقاضا دارم راهنمایی بفرمایید پس از انجام انحصار وراثت چه مراحل و چه هزینه هایی باید پرداخت کنم تا بتوانم سند خانه ام را مجددا بنام خودم برگردانم.
بسیار ممنوم و متشکر

پاسخ ها :

حسين  خير الهي اقجه

حسين خير الهي اقجه :

کلیه وراث بادردست داشتن حصروراثت دردفترخانه حاضر وطبق مقررات انتقال سندبه نام شما صورت می گیرد.میزان هزینه ناچیزاست.