مشاوره حقوقی رایگان - تقسیم ترکه

با عرض سلام و خسته نباشید. اینجانب ن. در شعر ارومیه ساکن هستم من و مادربزرگم که از نوزادی بزرگ کرده بود دو سال قبل فوت شد و کل هزینه بیمارستان را بنده پرداختم چون بچه هاش براش نمی رسیدن . الان در تقسیم ترکه که یک دخترش زنده است پول بیمارستان و کفن و دفن را نمی دهد و به دادگاه هم نوشتم ولی دادگاه هنوز در تقسیم ترکه مشخص نکرده و دو سال است عمه ام از دادنش امتناع میکند لطفن کمکم کنید. ازتون ممنونم نه پدر دارم نه مادر هر دوشون فوت شدند و رای قطعی تقسیم ترکه رو قراره دادگاه بدهد اون زمان در اعتراض چی بنویسم

پاسخ ها :

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جداگانه دادخواست مطالبه طلب به طرفیت ورثه داده و سهم الارث را توقیف کنید