مشاوره حقوقی رایگان - هزینه کفن و دفن

باعرض سلام و خسته نباشید من فرزند اخر خانواده هستم ( پسر ) همه هزینه های کفن و دفن پدر مادرم به عهده من بوده و حتی هزینه های بیمارستان مادرم که سرطان داشتن و حالا وراث قبول نمیکنن که من هزینه خرج کرد رو از اموال پدر مادرم بردارم و مادرم فقط یک دست نوشته با مهر و امضای شورا و چند نفر معتمد محل و چند نفر وراث هم امضا کردن که اموال من به پسر اخرم میرسه که هزینه خرج و کفن و هزینه بیمارستان من رو میده ایا این دست نوشته میتونه مدرکی باشه که من شکایت کنم و هزینه خرج کرد رو از ارث و میراث پدر مادرم بردارم

پاسخ ها :

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

مادر نمی تونن روی تمام اموالشان وصیت کنن بلکه حداکثر تا ثلث اموال و مازاد رو ورثه باید قبول کنند اما هزینه کفن و دفن و بیمارستان را با شکایت و مسندات میتوانید با شکایت و مطالبه طلب از ارث بردارید

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

بله دادخواست تنفيذ و اجراي وصيت نامه دهيد