مشاوره حقوقی رایگان - حادثه ساختمانی

سلام وقتتون بخير... خلاصه عرض ميكنم.. باباى بنده يه زمين داره كه با شخص ديگه اي بصورت شراكتی شروع كردن به ساخت .. ساختمان رو هم كامل بيمه كردن . بيمه اى كه شامل كارگر و كارفرما و بيمه گذاره....بيمه گذارم خود بابا بودن .. ضمنا مراحل اجراي سفت كاري از فنداسيون كف تا شيب بندي و لبه چيني بام به پيمانكار واگذار شده بود.. پدرم از شروع كار مانند يه كارگر تو ساختمان كار ميكردن چون سابقه بنايي و برق كشي و جوشكاري داشتن.. ايشون در حين جوشكاري حفاظ ايمني لبه بام متاسفانه سقوط كردن و از دنيا رفتن..... بعد از امد و شد كارشناس بيمه و... ما از پيمانكار شكايت كرديم و دادگاه كارشناس فرستاد.. خلاصه نظر كارشناس اينه كه مقصر حادثه 100 درصد بابام بوده.. الان ميخوام بدونم با اين نظر كارشناس و اينكه بيمه شامل بيمه گذار هم بوده و بيمه گذار بدرم بوده .. اين به چه صورته؟ يعني به سود ماست يا زيانمون؟؟ ممنونم از زحمات شما.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اعتراض کنید، اگر اینطور که شما گفتید بیمه شامل بیمه گذار هم بوده است رای بر می گردد