مشاوره حقوقی رایگان - اعاده حیثیت

سلام
خسته نباشید
سوال بنده حول مبحث پخش اسکرین‌شات میباشد. احتراما باید خدمتتون عرض کنم که آیا مضمون پیام اسکرین‌شات در جزای آن برای فرد پخش‌کننده‌ی اسکرین‌شات موثر میباشد یا نه؟
(بنده در پیامی به یک دختر پیشنهادی محترمانه و به دور از هرگونه حرف نامربوطی خیلی محترمانه به ایشان درخواست دوستی دادم و اگر مایل باشید پیام آن را ضمیمه خواهم کرد‌.) ایشان اسکرین‌شات این پیام را در سطح دانشگاه پخش کرده و به نوعی شخصیت من را از بین برده است‌. آیا راه قانونی‌ مبنی بر اعاده حیثیت و شکایت وجود دارد؟

پاسخ ها :

دلاورفیض آبادی   صفرعلی

جناب آقای دلاورفیض آبادی صفرعلی :

سلام به نظر ما می توانید شکایت کنید