مشاوره حقوقی رایگان - بیمه سرایداری

ساختمان مسکونی 13 واحدی، یک نفر از ابتدای ساختن بنا بعنوان کارگر ساختمانی در ساخت و ساز این ساختمان کار می کرده و پس از تکمیل ساختمان و سکونت ساکنین بعنوان سرایدار (سرایداری،نظافت،و...) ساکن در واحد سرایداری سکونت دارد و نوعا از کار ایشان هم رضایت حاصل بوده است. در این مدت اداره ی ساختمان بصورت ادواری توسط یکی از ساکنین انجام شده است. حقوق ایشان حسب توافق در جلسه گردهمایی سالیانه ساکنین و مطالعه گزارش هزینه ها و شارژ دریافتی سالانه و... تعیین و یک ماه هم در بهمن ماه عیدی پرداخت شده است.
اخیرا ایشان البته بدلایل فشارهای اقتصادی و... درخواست بیمه و حق و حقوق (طبق وزارت کار...) و... دارد و... ساکنین قطعا تمایل به تامین رضایت ایشان و... به لحاظ گوناگون انسانی قانونی و... دارند ولی اصولا اینکه چنین درخواستی ملاک و معیار قانونی دارد یا خیر؟ آیا یک مجتمع مسکونی که اداره امور جاری نگهداری و...آن توسط یکی از ساکنین انجام می شود به مثابه یک واحد کارفرمایی است؟ اگر بله کارفرما کیست؟ و... .این مجتمع باید از محل دریافت شارژ ماهیانه که بصورت سنتی و فرهنگی عموما با دیرکرد پرداخت و...روبروست است اداره می شود و محل درامدی علی حده ای ندارد و بطور قطع با پرداخت وزارت کاری یادآوری می شود ایشان در محل سرایداری ساکن هستند و افزایش هزینه های جاری شامل افزایش کرایه ایشان هم می شود، امکان تامین هزینه از محل دریافت شارژ وجود نخواهد داشت، لطفا راهنمایی فرمایید

پاسخ ها :

کوروش طاهری

کوروش طاهری :

درود
برابر قانون کار، مستخق دریافت حق بیمه و سنوات هست