مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه حق بیمه پرداخت نشده

با سلام و باتشکر.
بنده سال 1385 به عنوان حسابدار در فروشگاه یک بار مصرف مشغول به کار شدم و من درخواست بیمه شدن داشتم اما کارفرما دو سال من را بیمه نکرد و بعد یک روز بازرس بیمه آمد و من را در فروشگاه دید و از کارفرما سوال کرد چرا اسم بنده در لیست نیست و او به دروغ گفت حسابدار است و ساعتی می آید و میرود و از من هم خواست تایید کنم و من چون احتیاج به کار داشتم، متاسفانه تایید کردم و بازرس بیمه گفت بابت چند ساعت هم باید بیمه باشد که از آن تاریخ یعنی مرداد 87 من بیمه به عنوان حسابدار شدم اما کارفرما نمیدانم چگونه به عنوان کارگری برای من بیمه رد کرده است و طی چند سال که گذشته بنده به دلیل احتیاج به پول و سر اجبار کارگری یعنی بار زدن و بار خالی کردن را انجام دادم اما کارفرما هر سال یک مقداری روی حقوق من میگذاشت و من هم مجبور به قبول آن بودم.
با توجه به این که بنده الان سه فرزند دارم در سال 99 به من 2500000 دو میلیون پانصد حقوق تومان ماهیانه حقوق میداد و عیدی هر سال یک پایه حقوق عیدی میداد و مرخصی هم نمیداد و فقط روز جمعه رو تعطیل میکرد و اگر کار پیش می آمد روزهای تعطیل رسمی را هم به اجبار بنده سر کار میرفتم.
لطف بفرمایید من را در زمینه احقاق حقوق خود یاری کنید. بنده کاردانی کامپیوتر دارم و با توجه به مدرکم در فروشگاه به عنوان حسابدار، انباردار و کارگری هم می کردم. الان حدود سیزده سال بیمه کارگری دارم چگونه آن دو سال را که بیمه نکرده را مطالبه نمایم و چگونه سنوات این پانزده سال را بگیرم؟ آیا هر سال که یک پایه حقوق عیدی میداده را می توانم یک پایه حقوق دیگر را مطالبه نمایم؟
سنوات این چند سال و عیدی های گرفته نشده بر اساس چه سالی به من تعلق می گیرد؟ با توجه به این که من فروردین 1400 را کامل مشغول به کار بوده ام ولی هنوز لیست بیمه رد نشده است چون کارفرما حقوق قانونی را نمی دهد و بنده الان قصد شکایت دارم در ضمن هیچ چیزی این سال ها بابت تسویه از من نگرفته اند و من حقوقم را دستی می گرفتم و فیش واریزی ندارم. با چه مدرکی میتوانم ثابت کنم؟ با تشکر فراوان از شما.

پاسخ ها :

ابراهیم قربی

ابراهیم قربی :

سلام به اداره کار مراجعه کنید