مشاوره حقوقی رایگان - کیفرخواست

باسلام حدود یکسال و نیم پیش از یه نفر بابت خیانت در امانت شکایت کردم بعد از اظهارات شهود و سه بار کارشناسی خط حال پرونده از بازپرسی به دادگاه رفته دیروز پیام برام اومده برای برج نه دادگاهی دارم رفتم شعبه مورد نظر گفتن برای طرف کیفرخواست صادر شده بنظر شما بعد از جلسه دادگاهی حکم صادر میشود، آیا به نفع منه اگه هست حکم چیه؟

پاسخ ها :

اکرم اسلامی

سرکار خانم اکرم اسلامی :

باسلام
ممکن است درجلسه دادگاه ایشان از حق خود دفاع کند و تبرئه شود ممکن هم هست اگر دلیایل شما قوی باشد حکم محکومیت صادرشود تا 6 ماه تا3سال حبس بسته بنطر قاضی