مشاوره حقوقی رایگان - عقد بیع

با سلام ملکی رو با خودرو خودم معاوضه کردم و در قبال ملک خودرو رو تحویل خریدار دادم اما بابت خودرو قولنامه جدا نوشتیم و اونجا نوشتم مبلغ به صورت نقدی دریافت شد و در قولنامه دوم که برای ملک بود نوشتیم مبلغ بابت قسط اول ملک به مالک پرداخت شد و مابقی مبلغ که از ملک بود رو به صورت چک در سه قسط به مالک تحویل دادیم بعد از پاس شدن یک چک که مبلغ 200 میلیون بود اطلاع پیدا کردیم زمین فروخته شده به مابه کس دیگم فروخته شده حال به عنوان کلاهبرداری از طرف شکایت کردیم دوتا چک با قیمانده رو هم پاس نکردیم .. الان میخوام خودرو رو ازش بگیرم اما چون قولنامه خودرو نوشته نقد و ربطی به قولنامه زمین نداره نمیتونم ثابت کنم که من مبلغی دریافت نکردم بابت فروش خودرو و این در حقیقت معاوضه بوده که بابت اونم زمینی تحویل ما نشده و الانم تو بازپرسی پرونده کلاهبرداری هست راهنمایی بفرمایید لطفا خودرو هم مدارکاشتو تحویل ندادم و توقیف پلاک گرفتم و پارکینگ هست و این که چک هامو باید چطور مسدود کنم در اصل هیچ مبلغی دریافت نکردم خودرومو تحویل دادم بدون مدارکاش 200 تومان پول هم دادم و زمینیم دریافت نکردم

پاسخ ها :

کتایون سراج

کتایون سراج :

با سلام نیاز به مشاوره و کارشناسی دقیقی می باشد بهتر با شماره 09303734464 تماس بگیرید