مشاوره حقوقی رایگان - فضای مجازی

سلام و خسته نباشید
یک کلیپ رو پدرم از اینستاگرام بازید کردند که مربوط به دستگیری و بازداشت دو قاتل تبعه هستند و برای من ارسال کردند من هم این کلیپ رو از طریق تلگرام برای ادمین های چنتا گروه فرستادم که بگم کشور قوی و با امنیتی داریم
بعد از سوال ادمین کانال خودمو نظامی معرفی کردم که بپذیرن کلیپ شایعه پراکنی نیست و واقعی است.
البته چون پدرم نظامی بازنشسته هستند و ایشون برام ارسال کردند به این خاطر اشاره به نظامی بودن کردم....

بعد از بیست روز اماکن نیروانتظامی آمد و من را از سرکارم که یک محیط دولتی است و کارمند هستم بدون هماهنگی با مقامات مسئول اداری و به فرمایش خودشان دستور فوری دادستان به مرکز امکان برای سوال و جواب بردن همراه با فیلمبرداری ....

حالا بعد از 3 ماه برای من یک احضاریه در سامانه آمد بعد از مطالعه دیدم نوشته که اطلاع رسانی در این پرونده فقط به اشخاص ذی سمت و نمایندگان قانونی مجاز است.
نامه با ردیف فرعی یک میباشد

و در پیامک نوشته پرونده به دادیاری شعبه 3 ارجاع شد در صورت نیاز ابلاغ خواهد شد.
خواستم بدونم این به اون موضوع با این متن میتونه مرتبط باشه....

باتشکر و امتنان از وقتی که گذاشتین

پاسخ ها :

حسن شعبانی

حسن شعبانی :

سلام..بله امکان اینکه مربوط به ان باشدهست چراکه باتوجه به عرایض جنابعالی درخصوص موضوع تاکنون تعین تکلیف نشده.