مشاوره حقوقی رایگان - طلاق بائن خلع

سلام. همسر من بدون اطلاع دادن به بنده از حق طلاقی که سالیان قبل از بنده اخذ نموده بودند، مبادرت به طلاق نموده است و حکم دادگاه خانواده در این خصوص مبنی بر طلاق بائن خلع در برج 5 صادر شده است. لیکن ایشان هم در زمان عده و هم پس از آن در زیر یک سقف به همراه فرزندان زندگی خودمان را ادامه داده ایم تا این که در فروردین ماه جاری به ناگهان ادعا نموده و شناسنامه خود را به بنده نشان داده است و از من میخواهد منزل مشترکمان را که سند به نام او هست را ترک کنم.
آیا در این مورد رجوع صورت گرفته است و بنده قادر به ابطال حکم طلاق قبلی را خواهم داشت؟
قبلا از پاسخی که حضرات مرقوم میفرمایند سپاسگزارم.

پاسخ ها :

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر تازه متوجه طلاق شدید میتوانید اعتراض کنید، بهتر است حضوری مشاوره بگیرید