مشاوره حقوقی رایگان - ملكى كه صاحب آن مقيم خارج از کشور ميباشد

ملک یکی از بستگان اینجانب دوسال پیش براساس ادعاى ستاد اجرائى فرمان امام بعنوان مجهول المالك و ملك رهاشده تلقّى و سند آن توسط ثبت اسناد باطل و در اختيار ستاد اجرائى فرمان امام قرار گرفت. وقتی مالك متوجه گرديد، شكايت نمود و حكم صادره باطل شد.
پس از آن ستاد اجرائى فرمان امام درخواست هزينه بعنوان سرپرستى غير عملى از سال ١٣٥٨ نموده است . مالك فرجام خواهى داده و ظاهراً قبول ننموده اند و ناچار است اين هزينه را از سال ١٣٥٨ بپردازد.
سؤال اين است كه محاسبه اين هزينه چگونه صورت ميگيرد و براى محاسبه؛ قيمت فعلى ملك را در نظر ميگيرند يا بصورت پلكانى، دهه هاى ٦٠و ٧٠و بالاخره دهه نود را محاسبه مينمايند؟

پاسخ ها :

دریافت هزینه سرپرستی توسط ستاد اجرایی فرمان امام حق سرپرستی ملک ستاد اجرایی فرمان امام ملک