مشاوره حقوقی رایگان - توقیف حقوق و بدهی

سلام من کارمند هستم و بابت مهریه همسرم یک چهارم حقوقم بابت اقساط پرداخت میشه. جدای از این، یک شکایت حقوقی بابت وجه چک از من شده و باید پرداخت بشه. با توجه به معسر بودن من و اینکه یک چهارم حقوق را میتوان بابت دیون توقیف کرد و همسرم قبلا این کار را کرده، طلبکار جدید در راستای مطالبه وجه چک چه کار میتواند بکند و تکلیف من چه میشود.
ممنون

پاسخ ها :

یک وکیل :

استان :

با سلام در صورت نبودن مال و عدم شناسایی آن می تواند حکم جلب شما رو بگیره.