مشاوره حقوقی رایگان - ثبت شرکت

با سلام و احترام
دایی من میخواهند شرکت تجاری سهامی خاص راه اندازی کنند و قصد دارند که من به عنوان یکی از اعضای هیئت مدیره قرار بگیرم تا بتوانند شرکت را راه اندازی کنند. از طرفی مایلم که به ایشان کمکی کرده باشم ولی از طرفی نمیخواهم مسئولیت مالی و مدنی به عهده ام قرار بگیرد.
چه طور میتوانم مسئولیتم را به حداقل برسانم؟
از دوستی پرسیدم و ایشان پیشنهاد دادند که باید یک سهم اسمی به نامم باشد و در اساس نامه حق امضا از من سلب شود. آیا این مورد تایید شما هست؟
تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

صرفا سهامدار شرکت باشید اشکالی ندارد. نه مدیر عامل باشید نه رئیس هیات مدیره.