مشاوره حقوقی رایگان - عدم حضور متهم در اجرای احکام

سلام، خسته نباشید.
بنده به جرم زنا محکوم به حبس، صد ضربه شلاق و شش ماه کار اجباری در شهرداری شدم و با توجه به این که هیچ شاکی خصوصی ندارم و قبلا از شاکی رضایت کامل گرفته بودم ولی متاسفانه اجرای احکام برای من ابلاغیه زدند و باید اجرا بشود.
اگر در اجرای احکام حضور نداشته باشم و وثیقه بنده که از طرف اجرای احکام برداشته بشود، با این که هیچ شاکی خصوصی ندارم آیا پرونده اینجانب بسته میشود یا نه؟ اگر غیر این صورت باشد حکم جلب سیار میزنند؟

پاسخ ها :

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

زنا از جرایم حدود است و الزاما به شاکی خصوصی نیازی نیست....اگر حاضر نشوید وثیقه شما توقیف می شود