مشاوره حقوقی رایگان - درخواست نفقه

همسری که از حرف شوهر خود سرپیچی کند برای نقل و انتقال محل زندگیشان به شهری دیگرایش میتواند درخواست نفقه کند ؟

پاسخ ها :

محمدعلی نیک بین

محمدعلی نیک بین :

سلام زن تکلیف به حضور در منزل مشترک تعیینی از سوی زوج دارد مگر موارد محدود که در قانون ذکر شده و چنانچه عدم تمکین زوجه اثبات شود مستحق دریافت نفقه نمی باشد.

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

سلام
چنانچه حق تعیین مسکن جزو شروط ازدواج نیست و تعیین آن با خانم نمی باشد ایشان باید در منزلی که شوهر تهیه می‌کند زندگی کند مگر در موارد خاص.

جبار کابلی

جبار کابلی :

سلام. در صورت عدم تمکین زوجه از زوج زن مستحق نفقه نخواهد بود. به این زن ناشزه گفته میشود. حق تعیین مسکن و محل زندگی در صورتی که در عقدنامه محل خاصی ذکر نشده باشد با زوج خواهد بود. ولی میبایست با همسر در این خصوص مسایل همفکری و تعامل نمود که باعث بروز اختلافات دیگر نشود