مشاوره حقوقی رایگان - کاهش ساعت کاری بانوان

با سلام و عرض ادب.
1_ آیا خانم هایی که کودک زیر شش سال دارند ( کودک دو ساله) میتوانند هفته ای 36 ساعت کارکرد داشته باشند؟
2_ بنده 18 سال هست که در یک شرکت خصوصی کار میکنم، سه سال و سه ماه اول برای من از طرف کارفرما بیمه رد نشده است. اگر الان بخواهم بیمه رد نشده را درخواست کنم، چه کاری باید انجام دهم؟
به غیر از شکایت راه دیگری هست؟
3- اگر کارفرما بخواهد حق سنوات 18 سال را پرداخت کند، چقدر میشود؟ تاکنون حق سنوات نگرفته ام.
4_ اگر بخواهم با 42 سال سن، بازنشست شوم، کارکرد 20 سال و 24 سال، حقوقش متفاوت است یا هر دو مورد حداقل حقوق را دریافت میکنند؟؟

پاسخ ها :

زهرا عزیزی

سرکار خانم زهرا عزیزی :

باسلام.
جواب سوال یک :
اگر به کودک ضرر و آسیبی نرسد، منعی ندارد.
جواب سوال دو :
باید از طریق شکایت حق شما مطالبه گردد.
جواب سوال سه :
با توجه به نرخ حقوق اداره کار و شرایط کار و تحصیلی و پایه سنوات شما، نرخ تغیین متغیر است.
جواب سوال چهار :
حقوق متفاوت است.