مشاوره حقوقی رایگان - دادخواست بازگشت به کار در دیوان عدالت اداری

با سلام.
از دی ماه سال 1395 با توجه به نیاز این دستگاه دولتی در اداره کل ثبت احوال استان بوشهر مشغول به کار شدم ( تمامی مستندات و نامه نگاری ها از اوایل سال 1395 مبنی بر اعلام نیاز نیرو توسط اداره کل ثبت احوال استان بوشهر و دریافت مجوز جذب نیرو از نهاد های مربوطه موجود می باشد)
لیکن با طولانی شدن فرایند اخذ مجوزهای لازم جهت بستن قرارداد، از تیر ماه سال 1397 با اعلام اداره کل به عنوان نیروی شرکتی و با حکم راننده ی اداره حقوق و مزایا از طریق شرکت به بنده پرداخت شد در صورتی که از بدو ورود تا پایان سال 1399 به عنوان کارمند و نه به عنوان راننده خدمت میکردم.
در نیمه ی دوم سال 1399 عطف به نامه ی شماره ی ... مورخ 1399/8/15 ریاست محترم جمهور به بنیاد شهید و امور ایثارگران، سازمان برنامه و بودجه کشور، سازمان اداری استخدامی کشور جهت اجرای اصل یکصد و بیست و سوم قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران و عطف به نامه شماره 151807 مورخ 1399/9/29 معاون توسعه مدیریت و منابع وزارت کشور به نهادهای مربوطه و ارسال بخشنامه اجرایی قانون تفسیر بند و ماده 44 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه، با توجه به این که پدر بنده از رزمندگان 8 سال دفاع مقدس می باشد خواهان استفاده از طرح استفساریه بند و ماده 44 قانون برنامه پنج ساله پنجم توسعه جمهوری اسلامی مبنی بر تبدیل وضعیت استخدامی افراد مذکور در ماده 21 قانون جامع ایثارگران به رسمی قطعی که خارج از سهمیه استخدامی و بدون آزمون جذب دستگاه های مشمول ماده 2 قانون خدمات رسانی به ایثارگران می شوند شدم که با مخالفت اداره کل ثبت احوال استان بوشهر مواجه شد.
پس از پیگیری مشخص شد که قرارداد اینجانب نه به عنوان راننده شرکت و تحت اختیار اداره، بلکه قرارداد اجاره ی خودرو با شرکت منعقد شده کما این که بنده به عنوان نیروی اداری در قسمت های انفورماتیک، روابط عمومی، دبیرخانه، کارت هوشمند، بایگانی و... مورد استفاده قرار گرفته شده بودم لذا اداره کل ثبت احوال استان بوشهر به همین دلیل از پیگیری درخواست تبدیل وضعیت اینجانب امتناع نمود.
با توجه به این که اینجانب خواهان تبدیل وضعیت بودم، اداره قرارداد شرکتی را تمدید نکرده و اعلام شد که فقط تا اسفند ماه سال 1399 میتوانم در اداره مشغول به کار شوم.

با توجه به این توضیحات، آیا با شکایت به دیوان عدالت اداری امکان بازگشت به کار اینجانب میسر میشود؟
آیا حق و حقوق اینجانب که شامل حقوق 6 ماه دوم سال 1396 و حقوق 3 ماه اول سال 1397 و بیمه ی سال 1396 و بیمه ی 3 ماه اول سال 1397 می باشد، به اینجانب تعلق می گیرد؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
حتما در دیوان عدالت اداری شکایت نمایید