مشاوره حقوقی رایگان - ضمانت وام

با سلام بنده ضمانت شخصی را در بانک در ازای سفته و چک که در چک عنوان کرده جهت ضمانت وام میباشد حال دوساله پرداخت نکرده لطفا راهنمایی کنید از کجا شروع کنم ضمنا وام بیست تومن با سود سی و شش تومن سفته چهل تومنه هزینه اجرای سفته چنده با تشکر

پاسخ ها :

مهدي  مسعودي مهكي

جناب آقای مهدي  مسعودي مهكي:

باسلام.ابتداطبق ماده156 ایین دادرسی اظهارنامه بدین.سپس الزام ب ایفای تعهدات

حسین حبیبیان

حسین حبیبیان:

طبق قانون مدنی تا وقتیکه ضامن وجه مورد ضمانت را به بانک پرداخت نکرده باشد حق مراجعه به کسیکه از او ضمانت کرده نخواهد داشت