مشاوره حقوقی رایگان - عدم تحویل خودرو توسط تعمیرکار خودرو

سلام. ماشین تیبا 2 از تاریخ یکم شهریور به علت تصادف در صافکاری بوده است و اون زمان قیمت ماشین هم خیلی بالا رفته بود. مدل ماشین آخر 98 بود سال 99 میخواستم با همون تصادف 90 تومان مشتری داشت و بفروشم. اما به اصرار صافکار که آشنا بود گفت یک ماهه تعمیر میشود و به قیمت بفروش که ضرر نکنی. تا به امروز متاسفانه هنوز ماشین رو نداده است و فاکتور زده است که 47 میلیون خرج کرده است و مدعی شده 20 تومان بدهد و ماشین رو بردارد. الان هم قیمت ماشین 60 تومان شده است. در این مدت 6 ماه هم هر چقدر اصرار کردم ماشین رو بدهد نداده است و الان هم اصلا نمیدهد. چه باید کرد و چطوری شکایت کنم؟

پاسخ ها :

معصومه صبری

سرکار خانم معصومه صبری :

سلام
متاسفانه قرارداد انجام تعهد در زمان معین با صافکار تنظیم نکردید