مشاوره حقوقی رایگان - استفاده شخصی از حساب شرکت

با سلام. در يک شركت سهامي خاص در يک سال مالي در گذشته يكي از سهامداران شركت كه بازرس شركت هم بوده در آن سال ترازنامه مالي را تاييد كرده ولي اكنون متوجه خلاف هايي از هيئت مديره در آن سال گرديده كه حق سهامداران و از جمله خود وي كه بازرس و سهامدار بوده، پايمال شده است ولي در آن زمان متوجه اين خلاف نشده و از وي پنهان كردند و ترازنامه را تاييد كرده است در حالي كه خلاف مورد نظر از وي پنهان شده و مورد تاييد وي نبوده و نيست. حال ميتوان به عنوان سهامدار از هيئت مديره شكايت کرد و حق خود را مطالبه كند؟ جهت اطلاع خلاف مورد نظر معامله اي از حساب شركت براي مقاصد شخصي هيئت مديره بوده است، انجام شده است. ضمنا اين سهامدار بازرس شركت هم بوده در آن سال تراز مالي رو تاييد كرده ولي اكنون متوجه خلاف آن ها شده است.

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله بازرس می تواند شکایت نماید و ..
و بازرس باید گزارش کامل در مورد ، تخلف صورت گرفته را تنظیم و رسما به هیات مدیره تقدیم نماید و نسخه ای از گزارش را برای مقام قضایی ارسال نماید و ..