مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک پیش خرید شده

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت وکلای گرامی و عزیز
بنده بهمن ماه سال 98 یک واحد آپارتمان پیش فروش خریدم.
اون زمان هنوز سازنده پروانه ساخت رو هم نگرفته بود. طبق قانون شهرداری برای ساخت (2 60) سازنده اعلام کرد که واحد من حدود 100 متر در می آید.
اسفند 99 تحویل آپارتمان بوده است. ایشون واحد رو تحویل نمیدهد. با توجه به این که آپارتمان هم آماده شده است و چون الان واحد 120 متر شده است و سازنده میگوید من باید 20 متر مازاد رو به فی روز پرداخت کنم.
در قرارداد قید شده که واحد آپارتمان بر اساس حدود 100 متر می‌باشد و اضافه و‌ کسر متراژ هیچ تاثیری روی قیمت (هر متر مربع ) قرارداد ندارد.
بنده به شورای حل اختلاف درخواست تامین دلیل دادم. کارشناس دادگستری اومد ملک رو نگاه کرد و به من میگوید حق با سازنده است و اضافه متراژ تا یک حدی درست هست. به فی اون زمانی که من خریدم نه 20 متر.
شماره سازنده رو از من گرفت به هوای این که ایشون باید بیاد درب واحد رو باز کند تا کارشناس داخل واحد رو هم ببیند.
کپی قرارداد من رو هم گرفت.
بعد گذشت یک هفته هنوز کارشناس به دادگاه نظرش رو اعلام نکرده است. با کارشناس هم که تماس میگیرم میگوید منتظر باشید اطلاع میدهم.
1. حالا سوال این جا هست که وظیفه کارشناس چی هست آیا ایشون میتونه بگوید حق با من یا سازنده هست؟
2. اگر طبق قرارداد من وارد آپارتمانم بشوم بدون اجازه سازنده با توجه به این که از تاریخ تحویل هم گذشته مشکلی برای من در آینده پیش می آید یا تصرف عدوانی محسوب میشود؟
3. سازنده هیچ کدوم از متریال داخل قرارداد رو هم کار نکرده و همه رو‌ جنس درجه 2 و 3 نصب کرده است. بابت این 50 میلیون خسارت نوشتیم. میتونم این هم از سازنده بگیرم؟
4. تمام پرداختی ها تا به امروز انجام شده است. حتی مبلغ تحویل رو هم من در زمان تحویل به حساب سازنده واریز کردم.

لطفا راهنمایی بفرمایید .
تمام سرمایه من در حال حاضر همین آپارتمان هست که اون هم تا خرخره در قرض هستم.

پاسخ ها :

هانیه سادات حسینی لر

هانیه سادات حسینی لر :

استان :

با سلام، تمام مفاد قرارداد باید توسط سازنده انجام شود در غیر اینصورت میتوانید با موضوع عدم ایفای تعهد، علیه او دعوی طرح کنید، اما بدون مجوز داخل ملک نشوید