مشاوره حقوقی رایگان - اضافه متراژ ملک پیش خرید شده

با عرض سلام و وقت بخیر. سال 98 یک واحد آپارتمان پیش فروش بر اساس حدود 100 متر خریدم. تحویل آپارتمان 5 فروردین 1400 بود.
الان همون واحد که پیش فروش خریدم 120 متر شده است و سازنده تحویل نمی‌دهد و میگوید 20 متر رو به قیمت روز باید پرداخت کنی.
در قرارداد هم قید شده که اضافه یا کسر متراژ هیچ تاثیری روی قیمت ندارد و بر اساس حدود خریدم.
من رفتم تامین دلیل درخواست دادم. کارشناس دادگاه اومده و میگوید حق با سازنده است و اضافه متراژ باید یک درصدی باشد نه 20 متر.
دو روز بعد من به دروغ با کارشناس تماس گرفتم و گفتم خودش گفته بیایید و واحد رو تحویل میدهم.
من هم یک قفل ساز بردم و درب رو باز کردم و داخل واحد اومدم. حالا سازنده رفته و از من شکایت کرده که من به او تحویل ندادم.
در ضمن پول زمان تحویل رو هم من به حساب او در همان تاریخ تحویل ریختم.
الان طبق قرارداد بنده مالک هستم یا نه؟ تمام واریزی ها رو هم که قرار بوده تا الان برای او بزنم و زده ام.
من به او گفتم اگر اضافه متراژی هم باشد زمانی که سند رسمی صادر بشود، من میدهم و اون هم طبق قرارداد.
ممنون از سایت دادراه

پاسخ ها :

سجاد یاوری

جناب آقای سجاد یاوری :

با سلام
در این خصوص، ماده 7 قانون پیش فروش ساختمان تعیین تکلیف نموده است

قابل انجام است
در صورت تمایل، تماس بگیرید