مشاوره حقوقی رایگان - استفاده از دسته چک بدون اطلاع

همسر من بدون اطلاع من از دسته چک من استفاده کرده و تعداد زیادی چک با مبالغ بالا نوشته و جای من هم امضا کرده متاسفانه چندی قبل هم فرد دیگری مال ما رو بالا کشید و باعث ورشکستگی همسر من هم شد و در حال حاضر ایشان در زندان هستن و من مانده ام با کلی چک که اصلا اطلاعی از آنها نداشتم و ترس از این همه چک که چکار کنم از همسرم سوال میکنم آیا بین این همه چک امضا من هم هست میگوید نه ولی الان شخصی از من بابت چکی که به صاحب خانه داده بودم و او عودت به همسرم داده بوده و ایشان چک رو خرج کرده از من شاکیست به من بگویید من چکار کنم و لطفا راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سيدجواد قرشي

جناب آقای سيدجواد قرشي:

اگر امضا چك متعلق به شما نيست در اين پرونده بابت جعل امضا تقاضاي كارشناس خط نماييد ًو شما بايد شكايت جعل و استفاده از سند مجعول را مطرح نماييد و گرنه ممكن است شريك در جرايم انجام يافته شناخته شويد

یک وکیل

با سلام از همسرتان شکایت جعل و استفاده از سند مجعول شکایت کنید تا حداقل خودتان از موضوع رها شوید همسرتان هم دادخواست اعسار از پرداخت دیون مطرح کندکه بدهی وی تقسیط شود.