مشاوره حقوقی رایگان - سند خودرو

باسلام...
من نزدیک به 6 سال هست یک پیکان وانت مدل 87 از بنگاه خریداری کردم..
تموم قسط هاشو دادم..
ولی بنگاه منو امروز فردا میکنه..
الان که ماشین گرون شده میگه باید 2500000 هزار تومان بدهی تا سند رو بزنه که خلافی این ماشین نزدیک به 2 میلیون بود که من پرداخت کردم که اونم نمیخوام .
ولی با این وضع بنگاه نمیاد سند به نام بزنه یه راهکاری جلوی پام بذارید با تشکر

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام.
شما میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی الزام به تنظیم سند رسمی ، مالک رسمی را ملزم به تنظیم سند رسمی انتقال خودرو کنید .
موفق باشید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید ابتدا یک اظهارنامه مبنی بر انتقال سند رسمی خودرو در دفتر اسناد رسمی شماره ..... با قید مدت 20 روزه برای فروشنده ارسال نمایید و سپس باید دادخواست به خواسته الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به شماره ...... و خسارات و هزینه دادرسی به طرفیت فروشنده و شخصی که سند به نام ایشان است مطرح نمایید و ..