مشاوره حقوقی رایگان - حقوق و دستمزد شکایت از کارفرما

با عرض سلام و وقت بخیر خدمت شما.

بنده به مدت چهارسال و نیم در شرکت خصوصی کار میکردم که دو سال اول کارم با حقوق پایه کارگری و شیفت ثابت شب از ساعت هشت شب تا هشت صبح بوده است.

دو سال و نیم باقیمانده، ساعت کاری ام تغییر کرد به چهار عصر تا 12 شب حال افزایش حقوق قابل توجهی داشته ام ولی همچنان حق شیفت دریافت نکرده ام.

در تمام این مدت مبلغ اضافه کاری که دریافت نموده ام بر مبنای اداره کار که حداقل است دریافت نموده‌ام

سوال من این است که حالا میتوانم برای این موارد شکایت بکنم؟

1.دریافت حق شیفت برای تمام مدت زمان چهار و نیم سال

2.دریافت نکردن مبلغ واقعی برای اضافه کاری

3.عدم رد کردن بیمه به عنوان شب کاری

4.رد شدن بیمه حداقلی در حالی که باید بر مبنای حقوق دریافتی بیمه رد گردد.
لازم به ذکر است چندین نفر از پرینل شرکت قبل از من اقدام به خروج و کار نکردن در شرکت کرده اند و همگی برای حق شیفت شکایت نموده اند و شرکت محکوم به پرداخت حق شیفت شده است.
آیا این مطلب کمکی میکند؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله . شما می توانید در اداره کار شکایت نمایید تا موضوع در هیات تشخیص اداره کار بررسی بشود و ..