مشاوره حقوقی رایگان - اجرائیه عدم تمکین

با عرض سلام و خسته نباشد من حکم و اجرائیه عدم تمکین را گرفته ام ولی از انجایی که زوجه ادرس خود را تغییر داده من قادر نیستم تا برای اجرائیه با مامور برم دم درشون تا پرونده تکمیل بشه به ادرس قلبیشون مراجعه کردم با مامور و صورتجلسه هم شد که ادرس رو تغییر دادن ولی بازم تو اجرای احکام بهم گفتن ادرس رو پیدا کن بیار من هم قادر نیستم ادرس رو پیدا کنم ممنون میشم راهنماییم کنید. خیلی ازتون ممنونم که این سایت کاملا مفید و خداپسندارو درست کردین و فعالیت خیلی مفیدی دارین

پاسخ ها :

رسول زارع

جناب آقای رسول زارع:

در صورتی که هیچ ادرسی نتوانید اعلام کنید درخواست ابلاغ از طریق نشر آگهی به جهت مجهول المکان بودن محکوم علیه رو بدید

یک وکیل

با سلام آخرین آدرس زوجه که سابقه ابلاغ دارد محل اقامتگاه قانونی وی محسوب شده و ابلاغ به همان مکان کافی است و اجرای احکام نباید مطالبه آدرس دیگری کند.