مشاوره حقوقی رایگان - تخریب حصار

با سلام و تبریک سال جدید
عرض به خدمت شما ما یک زمین کشاورزی داریم که ملک شخصی هست دورش را با لوله سیم خاردار کشیده ایم یکی از همسایه بغل اومده تخریب کرده کلا سیم ها رو بریده و لوله ها را از جاش کنده بدون اینکه به شورا و قانون مراجعه کنه میخواستم بدونم اون آقا که تخریب کرده اگه شکایت کنم دستم به جایی بنده یا نه یا حکم تخریب چیه چگونه باید شکایت کنم
با تشکر از مشاوره شما

پاسخ ها :

سيدمحمدحسين  نجيبي

جناب آقای سيدمحمدحسين نجيبي :

با سلام .
عمل ایشان جرم تخریب موضوع ماده 677 قانون مجازات اسلامی(تعزیرات) است و مجازات آن حسب مورد جزای نقدی یا حبس است و جبران خسارات وارده را نیز میتوانید با تقدیم دادخواست حقوقی مطالبه کنید .
موفق باشید