مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو

سلام، وقت بخیر. من سال 91 ماشینی رو لیزینگی خریداری کردم و سند رو به نام خانومم زدم ولی تمام چک ها رو از خودم به ایران خودرو دادم و پاس کردم. حالا بعد از یک سری اختلافاتی که بین ما پیش اومد که در نهایت منجر به جدایی در سال 93 شد. از اون سال ها ماشین دست طرفی بوده که به او فروختیم و بیمه نامه و همه چی به نام اون طرف صادر میشود. حالا خانم سابق من میخواهد توقیف خودرو رو بگیرد. آیا امکانش هست که بتونم جلوی توقیف ماشین رو بگیرم و سند رو به نام اون بنده خدایی که خریداری کرده انتقال بدهم؟

پاسخ ها :

ساناز بهادران

سرکار خانم ساناز بهادران :

با سلام
بله ان شخص باید به عنوان معترض ثالث اقدام نماید و میتوان خودرو را از توقیف خارج نماید