مشاوره حقوقی رایگان - ملک بخشیده شده در زمان حیات

با سلام
پدرم در زمان حیاتش ملکی را برای ساخت خانه در اختیار برادرانم قرار داده، اما سند و مدرک معتبری موجود نیست
الان بعد از فوت پدرم که 6 ماه میگذرد خواهران خواستار تقسیم زمین و ملک مذکور شده و ادعای حق میکنند
در ضمن واگذاری زمین و ساخت خانه در 15 الی 25 سال پیش اتفاق افتاده
ایا در این دعوی زمین دوباره تقسیم میشود و اگر بله چگونه؟؟ یا برادران حق دارند و تقسیم مجدد در کار نیست؟؟
ممنون

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

با سلام، برادران، قبل از جلسه اول، دادخواست اثبات مالکیت، به طرفیت تمامی وراث تقدیم کنند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

بله زمین و خانه و تمام ترکه بین همه وراث تقسیم خواهد شد مگر شما بتوانید با ادله و اسناد در دادگاه اثبات نمایید که پدر این زمین را به شما هبه یا صلح یا.. کرده آست یا مگر شما در دادگاه ثابت نمایید که این زمین و خانه متعلق به خود شما برادران است و نه متعلق به پدرتان