مشاوره حقوقی رایگان - اثر انگشت و امضا جهت بازگشایی حساب بانکی

سلام.
برادر بنده جهت ارسال مدارک و ایجاد حساب ، 5 سال پیش ، متنی تنظیم نمود و از بنده خواست تا این برگه رو امضا و اثر انگشت بزنم. متاسفانه رو حساب برادری و اعتماد اینکار رو کردم. میخواستم بدونم آیا ایشان میتواند با این برگه برای من حساب بانکی بازگشایی نماید ؟ یا باید برگه حتما توسط اثر انگشت الکترونیکی و وکالت بانک ارائه داده شود؟ با تشکر از پاسخ شما

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

امکان افتتاح حساب با این روش وجو تدارد