مشاوره حقوقی رایگان - اتهام فروش مال غیر

با سلام. در سال 94 با شخصی مبایعه نامه همراه با قرارداد مشارکت امضا نمودیم. بر اساس مبایعه نامه به ایشان مقداری پول نقد و 4 فقره چک جمعا چهل میلیون تومن دادم که تاکنون 16میلیون آن پاس شده و برای مابقی ایشان حکم مبنی بر پرداخت مبلغ چک را گرفته اند ولی از اجرای حکم استنکاف می ورزند.
در مبایعه نامه به عنوانه بخشی از ثمن معامله نوشته ایم که من برای ایشان 6 تا واحد مسکونی و یک باب مغازه احداث کنم.
ایشان قرار بود زمین را به نام من انتقال دهد که نداد و من پس از شکایت در سال 97 آن را با حکم انتقال اجرایی به نام خودم زدم و سپس به نام خواهرم منتقل نمودم و بلافاصله از خواهرم وکالت بلاعزل فروش برای خودم گرفتم. ایشان از من شکایت کرده مبنی بر فروش مال غیر که در بازپرسی قرار منع تعیب صادر شده ولی در دادگاه به خاطر اعتراضشان منع تعیقب من نقض گردید.
آیا من و خواهرم مرتکب جرم هستیم؟ آیا من به عنوان مالک قانونی ( بر اساس انتقال اجرائی ) حق انتقال زمین را به کسی ندارم؟ ( در حالی که در قرارداد مشارکت هم مانعی برای نقل و انتقال قید نکرده ایم و تاکنون طرف مقابل هم زمین را با داشتن حکم تخلیه به من تحویل نداده است.)

پاسخ ها :

معصومه شاهی ناراب

معصومه شاهی ناراب :

باسلام
توضیحات ناقص است آیا مبایعه نامه در خصوص همان ملکی بوده که قرارداد مشارکت نیز داشته اید و اگر شما سند انتقال اجرایی گرفته آید بنظر مالکیتی برای شما متصور بوده منتها بایستی قرارداد مشارکت مطالعه شود و شروط مندرج در آن و اینکه تعهدات شما مبنی بر احداث چندین طبقه از چه زمانی شروع میشود و در چه مرحله ای از ساخت میتوانید عمل انتقال را انجام دهید.بهرحال نقض قرار در دادگاه دلیل صددرصدی برای وقوع جرم نیست چه بسا در دادگاه منجر به صدور رأی برائت شود.